Privacy -en Cookie Policy

Privacy Policy


Hier bij WoodYouCare nemen we jouw privacy serieus, aangezien wij begrijpen dat persoonlijke data van groot belang is.


Via WoodYou.Care worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. WoodYouCare acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.


Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;



  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.


WoodYouCare is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.woodyou.care. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.


Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met WoodYouCare.  


Uw account


Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw voor -en achternaam en uw e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.


Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.  


Afhandelen aankoop


Wanneer u bij ons een aankoop doet, gebruiken wij, mits u dit zelf aangeeft tijdens uw aankoop, uw persoonsgegevens om een eigen account voor u te creëren. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw voor -en achternaam, uw e-mailadres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.  


Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.  


Plaatsen van reviews op de website


U kunt een review voor ons achterlaten. Wij gebruiken de benodigde persoonsgegevens om de review op de website te publiceren Hiervoor gebruiken wij uw Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie.


Contactformulier en Nieuwsbrief


Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.


Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.Via uw account kunt u dit ook doorgeven.


Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.  


Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Statistieken en profilering


Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webshop om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.
Hiervoor gebruiken wij uw voor -en achternaam en e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.  


Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Reclame


Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:



  • per e-mail


U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.


Statistieken


Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.


Cookies


Onze webshop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.


Wanneer u onze webshop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.


U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webshop werken dan niet goed meer.


Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)


Google Analytics


Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.


Beveiliging


Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.


Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens


Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.


U hebt de volgende rechten:



  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • het laten overdragen van persoonsgegevens naar een andere partij intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik


Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen


Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens
WoodYouCare
Pampuslaan 15
1382 JM Weesp
doron@woodyou.care
+31(0)850041471


 


Cookie Policy


Een methode die op veel internetpagina's wordt gebruikt om ze beter te laten functioneren en beter af te stemmen op de voorkeuren van gebruikers, is het gebruik van zogenaamde 'cookies'. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kun je bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker vastleggen, zodat de internetpagina daar bij een volgend bezoek automatisch aan wordt aangepast.


Gebruik van cookies


WoodYouCare maakt op haar website WoodYou.care gebruik van cookies. Bij het eerste bezoek aan onze website vragen wij jouw toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Door op 'ok' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van deze cookies. Daarbij maken wij gebruik van verschillende soorten cookies, namelijk Noodzakelijke Cookies, Voorkeurs Cookies, Statistieken Cookies en Marketing Cookies.


Wij gebruiken deze cookies om onze website te optimaliseren, om statistieken te analyseren en voor marketingdoeleinden. Met behulp van deze cookies kunnen wij bijvoorbeeld advertenties op Instagram plaatsen. Bezoekers die eerder interesse hebben getoond in onze producten, kunnen advertenties van WoodYouCare op Instagram te zien krijgen. Ook derde partijen kunnen tijdens uw bezoek aan WoodYou.Care cookies plaatsen en uw internetactiviteiten bijhouden.


Bewaartermijnen van gegevens 


De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens meer registreren over uw websitebezoeken. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat ze zijn verlopen. Het kan zijn dat onze website niet optimaal functioneert als je ervoor kiest om de cookies niet te accepteren.


Instellingen aanpassen in je browser


Je kunt je browser zo instellen dat je bericht krijgt dat er een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. Ook kun je regelmatig de op jouw computer opgeslagen cookies wissen. Je kunt dan echter niet van alle mogelijkheden van de site gebruikmaken.


Het uitzetten van cookies via browserinstellingen is eenvoudig in te stellen. Hieronder staat uitgelegd hoe dat gedaan kan worden voor de 4 meest voorkomende browsers. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om cookies van je harde schijf te verwijderen.